Om oss

En oas på Kungsholmen

Välkommen till vår salong! Hit kan du komma som du är, vi lovar att ta väl hand om dig. Hos oss finns behandlingar som får dig att slappna av och som ökar ditt välbefinnande. Boka in en tid hos oss om du känner för att göra något extra för dig själv. Alla behöver en stunds avkoppling, varför inte förena nytta med nöje och njuta av en skönhetsbehandling samtidigt? Det säkerställer också att du verkligen avsätter den tiden du behöver för att återhämta dig och ladda batterierna. Kontakta oss för att boka en behandling idag!

Välbefinnande och skönhet i fokus

På vår salong arbetar en samling personer som delar en stor passion för hälsa och skönhet. Tillsammans har vi skapat en plats i centrala Stockholm dit människor kommer för att finna ro och få tid att ta hand om sig själva och sitt yttre. Vi vill hjälpa de som kommer till oss att må bra och bli sina bästa jag. När man lämnar vår salong ska man göra det med ökat självförtroende och mer energi än innan.

Kunniga och behöriga terapeuter

Alla som arbetar på vår salong är utbildade, behöriga och certifierade inom sina respektive områden. Vi tar hygien på största allvar och ser till att sterilisera våra verktyg och sanera våra arbetsplatser inför varje ny kund. De regler och råd som finns kring estetiska skönhetsbehandlingar följer vi noggrant och vi är uppdaterade kring säkerhetsföreskrifter som kommer med de produkter och verktyg som vi använder. Du kan känna dig trygg hos oss och vara säker på att vi göra allt vi kan för att säkerställa en hög hygienisk standard genom hela behandlingen.

Få ro att ladda batterierna!