Behandlingar

Skönhet och välbefinnande

På vår salong erbjuder vi ett flertal behandlingar från topp till tå. Här kan du få allt i från kemisk peeling och tibetanskt ansiktslyft till manikyr eller skalpmassage. Vi är säkra på att vi har en behandling som passar dina behov. Vår mål är att du som kund ska lämna vår salong med ökat självförtroende och mer energi att möta vardagens utmaningar.

Rätt böj på fransen med Lashlift

Är inte fransförlängning rätt för dig? Då kanske du borde prova på lashlift! Lashlift innebär att vi formar och färgar dina naturliga ögonfransar så att de ser tätare och längre ut. Behandlingen tar cirka en halv till en timma och är mycket avkopplande.

Tjockare fransar och bryn med keratin

Keratin är ett kroppseget protein som finns i hår hud och naglar. Behandling med keratin formar dina ögonfransar och ögonbryn samt gör dem mer motståndskraftiga. Har du bångstyriga ögonbryn eller tunna ögonfransar är keratinbehandlingar något för dig. Keratin är både prisvärt och effektivt.

Koppla av med massage

En massage är aldrig fel. Vi har ett flertal massagebehandling som gör gott både på insidan och utsidan. Tibetansk facelift massage som löser spänningar i ansiktet och hårbotten och ger fin lyster. Den är både avkopplande och verksam. Hos oss kan du självklart också få klassisk ansikts- och skalpmassage. För ett modest pris kan du också lägga till handmassage till alla våra behandlingar.

Välgörande ansiktsbehandlingar

Vi utför kemisk peeling och biorepeel som avlägsnar det översta hudlagret och ger plats åt ny strålande hus. Hos oss kan du även få microneedling som stimulerar produktionen av kollagen och ger ny spänst och fräschör åt hud i både ansiktet och på kroppen.

CND Manikyr

CND är ett världsledande märke när det kommer till manikyr och pedikyr. Vi är stolta över att utföra manikyr med deras förstklassiga produkter.


 

Prislista

Boka en välgörande behandling!